In Vol overtuiging halfslachtig schetst Hans van Willigenburg de gedachten en (anti-)daden van een ik-figuur, die rond banjert in het hyperwelvarende West-Europa.

Te midden van een overdosis consumptieartikelen, keuzes en spirituele vergezichten, probeert deze ik-figuur zich staande te houden, al is hem niet duidelijk of een eigen identiteit daar bij helpt of juist in de weg zit (‘Ik deed het allemaal vol overtuiging halfslachtig’). 

Ik lachte, maar met reserve.
Ik zat, maar niet erg rustig.
Ik legde me neer op de bank, mijn hoofd bij onaanzienlijkheden.

Hans van Willigenburg (1963) schreef voor onder meer de Volkskrant, de Groene Amsterdammer, Quote en HP/deTijd. Naast zijn dichterschap werkt hij als journalist, copywriter, ghostwriter, uitgever en hoofdredacteur van Stadslog Rotterdam.

VROUW OP FACEBOOK
Ze laat haar nieuwe keuken op haar tijdlijn zien.
Ik smul van het glimmende aanrecht.
Het hippe design.
Ze spreekt geregeld van ‘haar ziel’.
Op een bibberig filmpje stokt haar stem en pinkt ze een traantje weg.

Technische gegevens
paperback, 18×28cm, 80 pagina’s | ISBN: 978 94 91835 10 0 | Prijs: E15

Bestellen
Stuur een mail vanaf de contactpagina met uw gegevens, titel van het boek en hoeveel exemplaren u wenst. Wij sturen u het boek met een factuur en wij vertrouwen erop dat u die per ommegaande voldoet. Uw gegevens worden verwijderd na ontvangst van betaling.

Duurzaamheid
Deze bundel is gedrukt op duurzaam papier (Biotop). Bij de keuze van het formaat is rekening gehouden met een zo klein mogelijke hoeveelheid snijverlies. De hoeveelheid inkt is beperkt door alleen in zwart (en het omslag op gekleurd papier) te drukken. Materialen die een recyclingproces zouden verstoren zijn vermeden.