Dit boek is er voor degenen die de eersten willen zijn. Voor hen die willen laten zien hoe een purpose-gedreven economie eruit kan zien, voor hen die niet kunnen verdragen dat we niet in beweging komen, die niet willen polderen, maar innoveren. Die begrijpen dat vernieuwing altijd en alleen wordt gecreëerd door een kleine groep mensen die niet accepteert dat het gaat zoals het gaat
en die zich niet laat leiden door angst maar door een positief verlangen.

Claim it! is een boek met verhalen, methoden en actuele informatie over hoe jij het idee van purpose kan toepassen in jouw bedrijf of organisatie.

Ralph Zebregs is econoom en founder van Purpose Day dat steeds meer als een platform fungeert voor grote bedrijven die begrijpen dat in het businessmodel ruimte moet komen voor het welzijn voor allen. Hij werkt als strateeg bij bedrijven die het belang van die purpose-gedreven economie willen implementeren.

Ron van Es is psychosyntheticus en founder van School for Purpose Leadership. Door te kiezen voor een persoonlijke betekenis zal het werken binnen organisaties om een sterk leiderschap vragen. Eerder maakte hij jarenlang films en televisieprogramma’s met thema’s als cultuur, samenleving en zingeving.

Technische gegevens
paperback, 14,8×21cm, 96 pagina’s | ISBN: 978 94 91835 12 4 | Prijs: E15,00 excl. verzendkosten

Verkrijgbaarheid
Claim it! is niet meer verkrijgbaar in de boekhandel, via de uitgeverij zijn nog enkele exemplaren verkrijgbaar.