Ertoe doen, de cirkel van betekenisvol leven is een boek dat je brengt bij het weten, diep van binnen, dat het leven waardevol genoeg is om er alles uit te willen halen. Wanneer je leeft vanuit dat besef wordt dat ook zichtbaar. Met wat jij hebt te bieden vind je zo je weg in leven en werk.

Dit boek is een gids op die reis en helpt je bewust de keuzes te maken die je leven betekenis geven, die impact hebben op jou en je omgeving. Het inspireert tot een leven vanuit compassie waaraan jij je eigen invulling kan geven. 

Ron van Es is psychosyntheticus en founder van School for Purpose Leadership. Eerder maakte hij films en televisiepro-gramma’s met thema’s als cultuur, samenleving en zingeving.

“Schrijven, spreken, filmen – het zijn de tools waarmee ik heb leren werken. In het theater, als regisseur bij televisie, als coach in verschillende omstandigheden in projecten en organisaties. Het liefst die steen in een vijver gooien, samen cirkelen om een gedachte, het stellen van een onmogelijke, toch mogelijke vraag. Stiltes laten vallen en maar zien wat er van komt. Kijken naar de lijnen vanuit het verleden, naar het nu, en vooral naar waarheen het leidt in een toekomst. 
Dat kan in een groep, omdat daar de dynamiek zo belangrijk is en zoveel geeft, of in een persoonlijk gesprek omdat daar de pijn van het leiderschap beter zichtbaar wordt.
Het kan in het geven van een lezing aan de hand van mijn boeken of in een bestuurskamer waar er geen eenvoudige vragen zijn met betrekking tot de betekenis van het werk en het leven… de zoektocht naar antwoorden.”

Technische gegevens
paperback, 14,8×21cm, 256 pagina’s | ISBN: 978 94 91835 13 1 | Prijs: E25,00

Verkrijgbaarheid
Ertoe doen is verkrijgbaar in de (online) boekhandel.