Je bent 40+ en leidt een een vol leven met veel mogelijkheden maar ook met veel moeten. Dat hoort waarschijnlijk  bij deze levensfase. Maar zouden je sluimerende verlangens of vage onvrede ook als startmotor kunnen werken voor een leven waarin je zelf meer aan het roer staat? In Schipperen is levenskunst biedt Marret Kramer op basis van haar professionele kennis én de zoektocht in haar eigen leven een kompas voor een leven met meer willen dan moeten. Een leven met meer levensvreugde en vervulling. 

Elk hoofdstuk bevat praktische en onderbouwde handvatten voor het  innemen van jouw plek als schipper, om te leren laveren en bijsturen in roerige tijden. Je zult dan merken dat een kleine koerswijziging al een groot verschil kan maken.

Anderen over de auteur:

Marret weet veel, voelt veel en lacht veel. Ze biedt oprecht en vol interesse hulp bij het uitzetten van de koers waar je het beste bij vaart.
— Daniëlle Veldman, manager crm Nederlandse WindEnergie Associatie nwea

In stormachtige tijden vond ik in de gesprekken met Marret lucht en licht om te zien wat ik wilde, waarna ik de stappen kon maken die ik al langer wilde zetten.”
­— Lidia Bernabei, diëtist en lifestyle coach MyMediDiet

Dit boek leest als een trein en geeft veel praktische oefeningen om meer grip te krijgen op je leven, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Een  aanrader!
— Nelly de Vries-van Leeuwen, sociaal ondernemer, directeur Present Achterhoek

Marret Kramer werd als oudste van een groot gezin geboren op Urk. Haar vader was schipper op zijn Noordzeekotter, haar moeder runde het gezin grotendeels alleen. In Haarlem samenlevend én samenwerkend met haar geliefde in de woongroep waarvan zij mede-oprichters waren. Moeder van twee twintigers. Als partner van Innova Consultancy is Marret al ruim 25 jaar begeleider van leiderschaps- en ontwikkeltrajecten met als nieuwe toevoeging projecten rond ‘Purpose and Pleasure’, waaronder dit boek.

Technische gegevens
paperback, 14,8×21cm, 112 pagina’s full-color | ISBN: 978 94 91835 13 1 | Prijs: E15,00

Verkrijgbaarheid
Schipperen is levenskunst is verkrijgbaar in de (online) boekhandel.